Tjeerd van de Polder

mr. Tjeerd van de Polder

“Ik heb Tjeerd ervaren als de meest sympathieke jurist die mij ooit heeft bijgestaan. Lekker duidelijk en direct, dan weet je waar je aan toe bent.”

Marianne Brink, eigenaar Brandink

Tjeerd is ondernemer. Eentje die waar samenwerking boven aan de prioriteitenlijst staat. Door zijn jarenlange ervaring als ondernemer weet hij welke onderwerpen voor een ondernemer daadwerkelijk van belang zijn. Na enkele jaren in het notariaat is hij als zelfstandig ondernemer gestart en heeft hij samen met andere ondernemers verschillende samenwerkingsverbanden gestart, waaronder het CityWorkSpace concept waar Station026 onderdeel van is. Met zijn specialistische kennis van een jurist en daardoor is hij een uitgelezen gesprekspartner voor ieder type ondernemer. Als goed geschoolde all-round civilist, is Tjeerd bekend met alle aspecten van het civiele recht. Daarnaast gebruikt hij zijn jarenlange ervaring uit het notariaat om nalatenschappen af te wikkelen en ondernemers te adviseren over de meest uiteenlopende zaken.
Tjeerd is gespecialiseerd in contractenrecht, contractsmanagement en ‘ondernemersrecht’ in de breedste zin van het woord.

Kenis maken met Tjeerd? Bel hem eens: 06 – 23 82 48 40 of stuur hem een mail: tjeerd@suetersvandepolder.nl